Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mağaraya sığınmak

Rüyada mağaraya sığınmak

Rüyada mağaraya sığınmak çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çıkmaza gireceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mağaraya sığınmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri oluşturulması ya da anlaşmalar düzenlenmesi konusunda liderliği ele almanız gerekebilir.

Rüyada mağaraya sığınmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada camiye sığındığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine tabir olunur.

Rüyada polise sığınmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve sığınmak mutlu olacağına ve güleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin evine sığınmak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine sığınmak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, isteklerini yerine getireceğine, maddi olarak zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kiliseye sığınmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurdan sığınmak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments