Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi mağara görmek

Rüyada tarihi mağara görmek

Rüyada tarihi mağara görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada tarihi mağara gördüyseniz:

  • Güvenilir bilgilere ulaşana kadar beklemelisiniz.

Rüyada tarihi mağara görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, imkânsızı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mağara görmek başın borçlularla belaya gireceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada mağarada ışık görmek hak yiyeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet eder.

Rüyada mağarada namaz kılmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde mağara görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada mağarada sıkışmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalettir.

Rüyada mağaraya saklanmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mağaraya inmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sorunlarını aşacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments