Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada savaş kan görmek

Rüyada savaş kan görmek

Rüyada savaş kan görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya yorulmaktadır.

Rüyada savaş kan gördüyseniz:

  • İşinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada savaş kan görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada savaşta kan görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, insanların alım gücünün azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde savaş görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaşta görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, güzel bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin savaşa gittiğini görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada savaşta yaralanmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya delalet etmektedir.

Rüyada savaşta silah görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde savaş uçakları görmek kısmetlerini de göremeyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments