Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kayalıklarda görmek

Rüyada kendini kayalıklarda görmek

Rüyada kendini kayalıklarda görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini kayalıklarda gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize veya amacınıza ulaşmaya çalışırken ufak tefek aksilikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada uçan kaya görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada kayaların parçalandığını görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kaya görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kayalarda yürümek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına inanılır.

Rüyada kayalıklardan atlamak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada denizde kayalıklar görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocaman kaya görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kayadan su fışkırdığını görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments