Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kayalıklar görmek

Rüyada denizde kayalıklar görmek

Rüyada denizde kayalıklar görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, suçlamalardan aklanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde kayalıklar gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Rüyada kayalıklardan denize düşmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklardan denize atlamak düşmanlarla beraber oturmaya, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kayalık ve deniz görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada deniz ve kayalar görmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde kayalar görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin içinde kaya görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıktan denize atlamak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada denizde kayalıklar görmek kariyer sahibi olacağına, gönül kapılarının açılacağına, rahatlığa erileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments