Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odayı karanlık görmek

Rüyada odayı karanlık görmek

Rüyada odayı karanlık görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada odayı karanlık gördüyseniz:

  • Aileden kimselerin sorunlarıyla ilgilenecek, yardımcı olmak isteyeceksiniz.

Rüyada karanlık odada namaz kılmak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık odada ağlamak işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, şansa yorulur.

Rüyada karanlık odaya kapatılmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işarettir.

Rüyada karanlık odaya girmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına işaret etmektedir.

Rüyada odayı karanlık görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada karanlık odada yatmak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, birlikte kâh ağlayacağına inanılır.

Rüyada karanlık odada kalmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık odada uyumak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments