Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık odada ağlamak

Rüyada karanlık odada ağlamak

Rüyada karanlık odada ağlamak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, sağlıklı bir kişi olmaya, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık odada ağlamak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşma konusunda önemli yol alabilirsiniz.

Rüyada karanlık odada ağlamak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, dostlardan zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada odayı karanlık görmek yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada karanlık bir odaya girmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada karanlık odada kalmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık odada yatmak yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada karanlık odada oturmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulur.

Rüyada karanlık odaya girmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada karanlık odaya kapatılmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments