Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini iri görmek

Rüyada kendini iri görmek

Rüyada kendini iri görmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya, bağının ve bahçesinin de artacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, büyük bir borcun altına gireceğine delalet eder.

Rüyada kendini iri gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da sizin sağlığınızla ilgili konulara da zaman ayırmanızı gerektirebilecek bir aydasınız.

Rüyada beyaz iri fare görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada iri siyah üzüm görmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri domuz görmek dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına delalet eder.

Rüyada iri gözlü bebek görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada irili ufaklı altın görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, mal kaybına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada iri bebek görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına alamet eder.

Rüyada iri bir fare görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri gözlü kedi görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments