Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sepet incir görmek

Rüyada bir sepet incir görmek

Rüyada bir sepet incir görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada bir sepet incir gördüyseniz:

  • Özel bir problemin asıl nedenlerini bulmanız gerekebilir.

Rüyada bir sepet incir görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, güçlükle elde edilecek başarı, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine alamet eder.

Rüyada sepette incir görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada sepet almak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasır sepet görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir sepet elma görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sepet dolusu üzüm görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine alamet eder.

Rüyada sepetle yumurta görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sepet görmek verimli olacak işler yapacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments