Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir reçeli görmek

Rüyada incir reçeli görmek

Rüyada incir reçeli görmek sorunların gittikçe artacağına, işlerin bozulacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir reçeli gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayacak tartışma veya ortamların içine girebilirsiniz.

Rüyada incir reçeli yemek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada incir reçeli almak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine delalettir.

Rüyada incir reçeli görmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada incir reçeli pişirmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, variyet sahibi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına alamet eder.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir reçeli kaynatmak hayatının karışacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada incir reçeli yedirmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada reçel yemek rahat ve güzel günler geçireceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, büyük işlere imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments