Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının pişman olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının pişman olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının pişman olduğunu görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının pişman olduğunu gördüyseniz:

  • Bir seyahat, bazı kişilerin size bazı konularda eşlik etmesi ya da sevdiğiniz işlere zaman ayırmak size iyi gelebilir.

Rüyada arkadaşının pişman olduğunu görmek elinin darlığa düşeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada pişmanlık duymak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada evlenmekten pişman olmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, bunun şans olacağına tabir olunur.

Rüyada yaptığından pişman olmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada evlenip pişman olmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmanlık hissetmek malvarlığının çok daha artacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine işarettir.

Rüyada saç kestirip pişman olmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments