Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaptığından pişman olmak

Rüyada yaptığından pişman olmak

Rüyada yaptığından pişman olmak yeni kararlar alınacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, yazgısının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada yaptığından pişman olmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda kırılmak istemiyorsanız, tam olarak neler olup bittiğini anlayana kadar duygularınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada saç kestirip pişman olmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalet eder.

Rüyada pişman olup ağlamak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak masabaşı bir işe girileceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına yorulur.

Rüyada evlenmek ve pişman olmak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına rivayet eder.

Rüyada evlendikten sonra pişman olmak müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, eskileri yâd edeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada evlenip pişman olmak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin pişmanlığını görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, feraha ereceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments