Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini eski okulunda görmek

Rüyada kendini eski okulunda görmek

Rüyada kendini eski okulunda görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, aile hayatında sevinileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada kendini eski okulunda gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza hareket etmek isteyeceğiniz bir süreçtesiniz.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski okul öğretmenini görmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, nitelik ve farklılık geleceğine yorulur.

Rüyada eski okul arkadaşı görmek prestij kazanacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir okul arkadaşını görmek bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski okul arkadaşımı görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine yorulur.

Rüyada eski bir okul görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski okulunda olduğunu görmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments