Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir okul görmek

Rüyada eski bir okul görmek

Rüyada eski bir okul görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski bir okul gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kimseye ifşa etmeyin.

Rüyada eski okul arkadaşları görmek kişinin kazancının artacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski okul müdürü görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine alamet eder.

Rüyada eski okul arkadaşlarını görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada eski okul öğretmenini görmek işinde aranan biri haline geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada eski okulunda okumak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada eski okulumu görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına alamet eder.

Rüyada eski okulunu ve arkadaşlarını görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada kendini eski okulunda görmek insanlarla arasının iyi olacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments