Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dövmeli görmek

Rüyada kendini dövmeli görmek

Rüyada kendini dövmeli görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına inanılır.

Rüyada kendini dövmeli gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirirseniz, insanların sizi dinlediğini göreceksiniz.

Rüyada dövme çorbası görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine delalettir.

Rüyada vücudunda dövme görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada dövme yaptırmış olmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına inanılır.

Rüyada pişmiş dövme görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, her zaman hürmet göreceğine inanılır.

Rüyada elde dövme görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kollarında dövme görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dövme pilavı pişirmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, az maliyetle ticarete atılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments