Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini dar ağacında görmek

Rüyada kendini dar ağacında görmek

Rüyada kendini dar ağacında görmek hayallerinin peşinden gideceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, rahat bir işe girileceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini dar ağacında gördüyseniz:

  • Sizin ya da başkalarının neden olduğu hatalar, başınıza dert açabilir.

Rüyada kendini dar ağacında görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar ağacında olmak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına inanılır.

Rüyada dar yerde namaz kılmak üzüntü duyacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine işarettir.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada dar yere oturmak maddi zarara uğrayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar gömlek giymek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dar havuzda yüzmek dileklerin kabul olacağına, işlerin yavaşlayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerde yürümek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hoş muhabbette olacağına, mal edineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments