Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar ağacında olmak

Rüyada dar ağacında olmak

Rüyada dar ağacında olmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar ağacında olmak gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Rüyada kendini dar ağacında görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar ağacında olmak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine inanılır.

Rüyada dar yere oturmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yerde yatmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bluz görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dar bir merdivenden inmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada dar bir yolda yürümek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir arabaya binmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments