Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının para çaldığını görmek

Rüyada arkadaşının para çaldığını görmek

Rüyada arkadaşının para çaldığını görmek masrafların altında kalacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, yarınlarına umutla bakacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının para çaldığını gördüyseniz:

  • Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir.

Rüyada arkadaşının para çaldığını görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından para çalmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının parasını çalmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada eski para çalmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada para ve altın çaldırmak kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işarettir.

Rüyada cebinden para çaldığını görmek geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada para çaldığını görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para çalmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments