Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para ve altın çaldırmak

Rüyada para ve altın çaldırmak

Rüyada para ve altın çaldırmak sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada para ve altın çaldırmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda en iyisinin olmasını dilemek yerine, araştırmacı olmanızda fayda var.

Rüyada para altın çaldırmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada para ve altın çaldırmak mutlu bir insan olunacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın ve para çaldırmak yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Rüyada para ve altın çalmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada başkasının parasını çalmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına delalettir.

Rüyada çok para çalmak sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pazardan para çalmak mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada türbeden para çalmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments