Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski para çalmak

Rüyada eski para çalmak

Rüyada eski para çalmak sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına, rüya sahibinin içine kapanacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işaret eder.

Rüyada eski para çalmak gördüyseniz:

  • Her şeyi bir kenara bırakıp işinize konsantre olmalısınız.

Rüyada eski para çalmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, düze çıkacağına yorulur.

Rüyada bankadan para çalmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine delalet eder.

Rüyada parayı çaldırmak canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada pazardan para çalmak karamsar ve umutsuz olacağına, neşesini kaybedeceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına işarettir.

Rüyada evden para çaldığını görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kağıt para çaldırmak gelecekte yüzünün güleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının para çaldığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada cüzdandan para çaldırmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, lüks, konfor içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments