Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini can verirken görmek

Rüyada ölmüş birini can verirken görmek

Rüyada ölmüş birini can verirken görmek bereketli işlere gireceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, kalkınacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini can verirken gördüyseniz:

  • Kendinizi daha fazla düşünmeniz sevdiğiniz ile aranızdaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Rüyada can verirken görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, yeni planlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada birini can verirken görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini can verirken görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini can verirken görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına inanılır.

Rüyada işine son verilmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına tabir olunur.

Rüyada ateşe verilmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine tabir olunur.

Rüyada verilen selamı almamak rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada muska verildiğini görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments