Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini büyük gemide görmek

Rüyada kendini büyük gemide görmek

Rüyada kendini büyük gemide görmek doğru yatırımlar yapacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, istemediği halde borçlanacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine inanılır.

Rüyada kendini büyük gemide gördüyseniz:

  • Harekete geçmelisiniz.

Rüyada büyük bir gemi görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Rüyada büyük bir gemiye binmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük gemiye binmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde büyük gemiler görmek yeni iş kollarına girileceğine, bir şeyden zarar görmeye, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada beyaz büyük gemi görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada büyük gemiler görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada büyük yolcu gemisine binmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments