Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini beyaz saçlı görmek

Rüyada kendini beyaz saçlı görmek

Rüyada kendini beyaz saçlı görmek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok güzel adımlar atılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok kötü günler yaşayacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet eder.

Rüyada kendini beyaz saçlı gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız konusunda hızlı kararlar alabilirsiniz.

Rüyada beyaz saç teli görmek yeni bir eve taşınacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını beyaz saçlı görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına delalettir.

Rüyada başka birinin saçını beyaz görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalettir.

Rüyada saçlarında beyaz görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin saçını beyaz görmek hasadının tarlasında kalacağına, şartlarının da zenginleşeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalet eder.

Rüyada uzun beyaz saç görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada saçında beyaz görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçları beyazlamış görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hayat boyu çok sevileceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments