Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında beyaz görmek

Rüyada saçında beyaz görmek

Rüyada saçında beyaz görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına işarettir.

Rüyada saçında beyaz gördüyseniz:

  • Farkındalığınızın veya bilginizin arttığı konularda seçim yapmak üzeresiniz.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına tabir olunur.

Rüyada saçları beyazlamış adam görmek geçim derdine düşeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada başkasının saçını beyazlamış görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, güç alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçının beyaz görmek eğer işsizse iş bulacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, tatsız haberlerin alınacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saçın siyah olduğunu görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz saç yolmak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kişinin güzel işler yapacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine işaret eder.

Rüyada kısa ve beyaz saç görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı kadın görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments