Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını beyaz saçlı görmek

Rüyada arkadaşını beyaz saçlı görmek

Rüyada arkadaşını beyaz saçlı görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını beyaz saçlı gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

Rüyada arkadaşının saçını beyazlamış görmek alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının saçlarını beyazlamış görmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kendi işini kuracağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını beyaz görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını beyaz saçlı görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının saçını beyaz görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, hasta ise iyileşeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının saçını yolmak başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, doğru olanı seçeceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestirdiğini görmek elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, para kazanmaya başlayacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments