Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarında beyaz görmek

Rüyada saçlarında beyaz görmek

Rüyada saçlarında beyaz görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet eder.

Rüyada saçlarında beyaz gördüyseniz:

  • İş deki durumunuzu veya imajınızı etkileyecek adımlar atmadan önce, fikirlerinizi güvendiğiniz kişilerle paylaşmanızda fayda var.

Rüyada kendi saçında beyaz görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saç çıktığını görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, evindeki huzurun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçı beyazlamış birini görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz saçlı bayan görmek korkularından kurtulacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalettir.

Rüyada saçlarda beyaz görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin saçını beyazlamış görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments