Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin saçını beyaz görmek

Rüyada ölmüş birinin saçını beyaz görmek

Rüyada ölmüş birinin saçını beyaz görmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin saçını beyaz gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Rüyada bir başkasının saçını beyaz görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını beyaza boyatmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada saçımı beyaz görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret eder.

Rüyada beyaz saçlı bebek görmek sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine delalet eder.

Rüyada saçta beyaz bit görmek kendisine gelemeyeceğine, insanları kıracağına, üzeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının saçını beyaz görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmını beyaz görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun saçını beyaz görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments