Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini arafta görmek

Rüyada kendini arafta görmek

Rüyada kendini arafta görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok başarılı adımlar atacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet eder.

Rüyada kendini arafta gördüyseniz:

  • İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Rüyada arafta kalmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, işlerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada arafat dağını görmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada arafta olmak tüm dileklerin tutacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada arafata çıkmak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arafatta bulunmak kendini toparlayamayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalet eder.

Rüyada araf suresi okumak yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arafatuta namaz kılmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arafa düşmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, zorlukları aşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments