Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arafta kalmak

Rüyada arafta kalmak

Rüyada arafta kalmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hem verimi yükselteceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Rüyada arafta kalmak gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Rüyada arafta kalmak kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada arafat dağına çıkmak mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arafta olmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini arafta görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Rüyada arafatuta dua etmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya alamet etmektedir.

Rüyada arafat görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sevindirici haberler alınacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada arafata çıkmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada arafatta bulunmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, bereket ve huzur getireceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments