Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arafat dağını görmek

Rüyada arafat dağını görmek

Rüyada arafat dağını görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, yollarının açılacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına işarettir.

Rüyada arafat dağını gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Rüyada arafat dağına çıkmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada arafat dağını görmek tazeleneceğine ve canlanacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arafatuta dua etmek sıkıntı yükleneceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada arafa düşmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, kötü haberlerin alınacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işarettir.

Rüyada arafata çıkmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini arafta görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet eder.

Rüyada arafat görmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, manevi rahatlamaya erileceğine delalet eder.

Rüyada arafatta bulunmak ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments