Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arafta olmak

Rüyada arafta olmak

Rüyada arafta olmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, eşi ile problemler yaşayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada arafta olmak gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Rüyada arafta kalmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini arafta görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, keyifli hale geleceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına yorulur.

Rüyada arafatuta namaz kılmak ruhsal korkularından da arınacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, bekar ise evleneceğine inanılır.

Rüyada arafat dağını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arafat dağına çıkmak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada arafa düşmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine yorulur.

Rüyada arafata çıkmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arafatuta dua etmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments