Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arafata çıkmak

Rüyada arafata çıkmak

Rüyada arafata çıkmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine inanılır.

Rüyada arafata çıkmak gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Rüyada arafat dağına çıkmak akıl vereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına yorulur.

Rüyada arafata çıkmak parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Rüyada arafa düşmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada arafatuta namaz kılmak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine, karanlığın biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini arafta görmek şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada arafat dağını görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, sürekli yerinde sayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arafatta bulunmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada arafatuta dua etmek hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments