Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arafa düşmek

Rüyada arafa düşmek

Rüyada arafa düşmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada arafa düşmek gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada arafa düşmek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine inanılır.

Rüyada arafta kalmak her zaman hak ettiğini alacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada araf suresi okumak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, daha iyi anlaşır olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arafat görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arafata çıkmak kişinin şifa bulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada arafat dağını görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet eder.

Rüyada arafat dağına çıkmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalettir.

Rüyada arafatta bulunmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments