Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kaka yapmak

Rüyada kendine kaka yapmak

Rüyada kendine kaka yapmak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, rızkının eksileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, eğitimlerinin iyi olacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine alamet eder.

Rüyada kendine kaka yapmak gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Rüyada suya kaka yapmak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada banyoya kaka yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, böylece yüzünün güleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işarettir.

Rüyada çiş ve kaka yapmak üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada küvete kaka yapmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada evde kaka yapmak yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, yeni bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada üzerine kaka yapmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada kakasını yapmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada yerlere kaka yapmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments