Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik rampa görmek

Rüyada dik rampa görmek

Rüyada dik rampa görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, zorlanacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dik rampa gördüyseniz:

  • Zorda kaldığınız bir durumda önemli bir insan size arka çıkabilir.

Rüyada dik rampa çıkmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik rampa görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine işaret eder.

Rüyada rampa yol görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada rampa aşağı inmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada rampadan çıkmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet eder.

Rüyada rampa yukarı çıkmak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Rüyada rampadan inmek değişik insanlarla karşılaşacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada arabayla rampa çıkmak elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments