Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden uzun birini görmek

Rüyada kendinden uzun birini görmek

Rüyada kendinden uzun birini görmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, bolluk ve bereket geçireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendinden uzun birini gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Rüyada kendinden uzun birini görmek istediği noktalara geleceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulur.

Rüyada kendinden küçük bir erkekle evlenmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kendinden başkasını hamile görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına inanılır.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlendiğini görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kendinden genç biriyle evlenmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, küs arkadaşların barışacağına alamet eder.

Rüyada kendinden büyük birine aşık olmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada kendinden büyük birini görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments