Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının nişanlık giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının nişanlık giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının nişanlık giydiğini görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, uygulayacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının nişanlık giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları kontrol etme çabasında olmanız yorucu olabilir.

Rüyada arkadaşının nişanlık giydiğini görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada nişan kıyafeti giydiğini görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada nişan ayakkabısı giymek eline büyük paralar geçeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ana baba dualarının alınacağına yorulur.

Rüyada kırmızı nişan katı giymek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada mor nişanlık giymek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine inanılır.

Rüyada nişan tuvaleti giymek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada pembe nişanlık giymek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına işaret eder.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments