Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan tuvaleti giymek

Rüyada nişan tuvaleti giymek

Rüyada nişan tuvaleti giymek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada nişan tuvaleti giymek gördüyseniz:

  • Rekabet gücünüzü fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada nişan tuvaleti giymek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil nişanlık giymek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Rüyada gelinlik nişanlık giymek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada beyaz nişan elbisesi giymek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı nişanlık giydiğini görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine delalet eder.

Rüyada pembe nişanlık giymek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments