Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünün resmini görmek

Rüyada kendi yüzünün resmini görmek

Rüyada kendi yüzünün resmini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kendi yüzünün resmini gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, maddi içerikli veya sevgi temalı ilişkilerinizle bağlantılı konularda rahatsızlık yaratan durumlar oluşabilir.

Rüyada yüz resmi çizmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi yüzünün resmini görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, yoksulluğa rivayet eder.

Rüyada yüz resmi görmek alim insanlardan sayılacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kedi resmi görmek sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin resmini görmek hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada güneş resmi görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada zürafa resmi görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin resmini görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments