Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin resmini görmek

Rüyada annesinin resmini görmek

Rüyada annesinin resmini görmek adeta havalara uçacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin resmini gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşmak için planlarınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada anne resmi görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine inanılır.

Rüyada annenin resmini görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada ölen annenin resmini görmek yeterli kimse haline geleceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annenin resmini görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada annemin resmini görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin resmini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada başkasının resmini görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, yokluk içine düşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına alamet eder.

Rüyada cami resmi görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments