Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi yüzünü soymak

Rüyada kendi yüzünü soymak

Rüyada kendi yüzünü soymak çok büyük mutluluklar tadacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, yeni işlere gireceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına delalet eder.

Rüyada kendi yüzünü soymak gördüyseniz:

  • Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

Rüyada yüz soymak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulur.

Rüyada kendi yüzünü soymak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına inanılır.

Rüyada yüzünü soymak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kendi yüz derisini soymak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü soyduğunu görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün derisini soymak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün derisi soymak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, aç kalacağına inanılır.

Rüyada yüzün derisini soymak yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments