Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü soymak

Rüyada yüzünü soymak

Rüyada yüzünü soymak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünü soymak gördüyseniz:

  • Dikkatli anonslar yapmanızda fayda var.

Rüyada yüzünü soymak iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine delalet eder.

Rüyada yüz derisini soymak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü soyduğunu görmek dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, maddi varlığının çoğalacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüz derisi soymak ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi yüz derisini soymak daima zinde ve genç kalacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün derisi soymak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, yorulacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzün derisini soymak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada yüzündeki deriyi soymak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments