Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz soymak

Rüyada yüz soymak

Rüyada yüz soymak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüz soymak gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Rüyada yüzünün derisini soymak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına delalet eder.

Rüyada yüzünün derisi soymak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi yüzünü soymak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzün derisini soymak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüzündeki deriyi soymak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü soymak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada kendi yüz derisini soymak uğursuzlukların kol gezeceğine, terfi alacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünü soyduğunu görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, insanların yolunu aydınlatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments