Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi vücudunu görmek

Rüyada kendi vücudunu görmek

Rüyada kendi vücudunu görmek giderileceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi vücudunu gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada vücudunda siğil görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, girişimlerde bulunacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada vücudunda çiçek çıktığını görmek eline haram para geçeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunu kaşımak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına inanılır.

Rüyada vücuttan kıl aldırmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada vücudu mor görmek işlerdeki verimin artacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine yorulur.

Rüyada vücudundaki kılları temizlediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada vücutta şişlikler görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda kara böcek görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments