Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde beyaz elbise giymek

Rüyada elinde beyaz elbise giymek

Rüyada elinde beyaz elbise giymek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız.

Rüyada elinde beyaz elbise giymek üzüntülerin günden güne artacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, her anlamda güçleneceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz elbise giymek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı beyaz elbise giymek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, herkesin yardımına koşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yeşil elbise giymek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hastaysa şifa bulacağına, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz açık elbise giymek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz taşlı elbise giymek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına delalettir.

Rüyada yeşil ve beyaz elbise giymek kurulu bir düzenin sağlanacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Rüyada güzel beyaz elbise giymek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments