Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafirlerin geldiğini görmek

Rüyada misafirlerin geldiğini görmek

Rüyada misafirlerin geldiğini görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada misafirlerin geldiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda daha rahat veya bilinçli ilerlemenize yardım edebilecek işaretler kendini göstermeye başlayabilir.

Rüyada yurtdışından misafir geldiğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, yeniden bir araya geleceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine tabir olunur.

Rüyada uzaktan misafir geldiğini görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada eve kalabalık misafir geldiğini görmek geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada eve misafir geldiğini görmek yalan söyleyeceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada evine çok misafir geldiğini görmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada misafiri gelmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, Tövbe Edeceğine delalettir.

Rüyada misafirin geldiğini görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada dağınık eve misafir geldiğini görmek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments