Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını kesildiğini görmek

Rüyada kendi saçını kesildiğini görmek

Rüyada kendi saçını kesildiğini görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada kendi saçını kesildiğini gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmanız durumundaysa ne istediğinizi daha net olarak anlayabilirsiniz.

Rüyada kendi saçının kesilmesini görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet eder.

Rüyada saç kesilmesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, masumluğunu ispat edeceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına inanılır.

Rüyada kızının saçının kesilmesini görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, her geçen gün başarılarının artacağına işaret eder.

Rüyada saçları kesilmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun saçının kesildiğini görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada saçı kesilirken görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendini yiyip bitireceğine rivayet eder.

Rüyada saçın kesildiğini görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kızının saçlarının kesildiğini görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments