Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını kendin kesmek

Rüyada kendi saçını kendin kesmek

Rüyada kendi saçını kendin kesmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, dolayısıyla geleceğine alamet eder.

Rüyada kendi saçını kendin kesmek gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Rüyada kendini saçını kesmek saygınlığını yitireceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü saçı kesmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet eder.

Rüyada saçları kısacık kesmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını kökünden kesmek kırılan kalplerin barışacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayarak saç kesmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi saçımızı kesmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, makamını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçlarını kendin kesmek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını kesmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, işinden ekmeğinden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments