Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini saçını kesmek

Rüyada kendini saçını kesmek

Rüyada kendini saçını kesmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, dertlerine derman arayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kendini saçını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sorunlarınızı konuşarak çözmeniz zor olabilir.

Rüyada birinin saçlarını kesmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada jiletle saç kesmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kendi saçını kesmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada akrabanın saçını kesmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada saçı jiletle kesmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının saçını kesmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada başkasının saç kesmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının saçını kesmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments