Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kökünden kesmek

Rüyada saçını kökünden kesmek

Rüyada saçını kökünden kesmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada saçını kökünden kesmek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir.

Rüyada saçını kökünden kesmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına tabir olunur.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ağaç kökü kesmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada kökünden tırnak kesmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada saçının kökünden koptuğunu görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, kara kara düşünür olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada saç kökü görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada köklü diş görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments